Over mij

Welkom op mijn website!
Ik ben Lera, diëtist, orthomoleculair therapeut en schrijver.

Ik ben geboren in Minsk, Wit-Rusland, en ben in 2007 naar Amsterdam verhuisd. In 2013 heb ik Terra & Luna Dieetadvies opgericht. Ik zie mezelf graag als een anti-verouderings deskundige. Ik help mensen jong te blijven: in het bezit van een optimale gezondheid, een helder verstand en een krachtige, vitale geest.

Ik deel mijn kennis en ervaring door het geven van individuele consulten en groepsvoordrachten, het organiseren van kookworkshops en het schrijven van artikelen.

Ik werk als freelancer op het terrein van wetenschappelijk voedingsonderzoek. Mijn voornaamste onderzoeksgebieden zijn nutraceuticals en hun gebruik in zowel klinische omstandigheden als het dagelijks leven. Nutraceuticals zijn bestanddelen van de voeding die de gezondheid positief beïnvloeden, inclusief de preventie en behandeling van ziektes. Door deze combinatie van het doen van onderzoek en het hebben van een eigen praktijk, blijf ik up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van de voeding.

Ik ben van mening dat kwalitatief hoogwaardige informatie over voeding voor iedereen toegankelijk moet zijn die om zijn of haar gezondheid geeft. Daarom publiceer ik van tijd tot tijd praktijkgerichte blog posts met de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Ik ben gek op koken, eten, samen doen. Ik ben er heilig van overtuigd dat je voor een sterk, vitaal en gezond lijf absoluut geen honger hoeft te lijden. In tegendeel. Wat is mijn geheim? Bezoek een van mijn kookworkshops of neem contact met mij op voor een afspraak.