Ik organiseer regelmatig kookworkshops waar deelnemers de kans krijgen om te leren over gezonde ingrediënten en over manieren om daar heerlijke maaltijden van te maken.

Tijdens de workshops worden jullie als deelnemers actief ingeschakeld bij het bereidingsproces – en we sluiten af met het gezamenlijk genieten van de zelfbereide maaltijd.

Ik gebruik uitsluitend biologische en duurzame ingrediënten. Alle maaltijden zijn gezond, uitgebalanceerd, eenvoudig te maken en prachtig om te zien. Deelnemers krijgen na afloop ook de recepten mee naar huis.

Eerstvolgende workshop

Kookles in Amsterdam

De “raw” quisine

De zomer is het perfecte seizoen om (meer) “raw” voeding in het dieet te introduceren. Raw fruit, groenten, noten en zaden bevatten enorme hoeveelheden vitaminen, mineralen en bio-actieve stoffen die essentieel zijn voor de gezondheid.

Tijdens deze workshop koken we een compleet feestelijk menu dat uitsluitend bestaat uit raw, onbewerkt plantaardig voedsel. En als je een fan bent (net zoals ik) van cheesecakes, taarten en andere traktaties dan is dit jouw lucky day!

Wij zullen gerechten creëren die de zomertafel kullen versieren en we gaan zowel zoete als hartige dromen vervullen. De maaltijd wordt een feest van texturen en aroma’s. Natuurlijk koken we alles helemaal zelf: via amuses, voorgerechtjes, de hoofdmaaltijd tot aan zoete lekkernijen achteraf. Na afloop van de workshop zullen we genieten van onze zelfgemaakte lunch tijdens een goed gesprek (over de gezondheidsvoordelen van voedsel natuurlijk).

Het menu is 100% raw, bio, veganistisch en glutenvrij.

De workshop vindt plaats in de mooiste keuken van Amsterdam 😉

Wanneer:

Zaterdag 24 juni, 11:00 – 14:00

Waar:

Singel te Amsterdam

Prijs:

€ 69,95 p.p.
Early birds (t/m 10 juni): € 59,95 p.p.

Wat leer je tijdens de workshop:

  • Waarom het eten van veel “raw” voedsel goed voor je is,
  • Hoe je 100% plantaardige en voedzame gerechten kunt maken,
  • Eenvoudige manieren om gerechten met een ronduit “perfect look” te creëren,
  • Handige kooktips.

Interesse? Voor reserveringen graag het contactformulier invullen, waarna je een bevestigingsmail met de betalingsgegevens ontvangt.