Ik organiseer regelmatig kookworkshops waar deelnemers de kans krijgen om te leren over gezonde ingrediënten en over manieren om daar heerlijke maaltijden van te maken.

Tijdens de workshops worden jullie als deelnemers actief ingeschakeld bij het bereidingsproces – en we sluiten af met het gezamenlijk genieten van de zelfbereide maaltijd.

Ik gebruik uitsluitend biologische en duurzame ingrediënten. Alle maaltijden zijn gezond, uitgebalanceerd, eenvoudig te maken en prachtig om te zien. Deelnemers krijgen na afloop ook de recepten mee naar huis.

Eerstvolgende workshop

Kookles in Amsterdam

Puur eiwit

De vraag Waar haal je jouw eiwit vandaan?  horen vegetariërs en zeker veganisten vaak. Veganist zijn is een groeiende trend in Nederland. Tijdens deze workshop leren we alles over plantaardige eiwiten. De workshop is ook relevant voor vis- en vleeseters die de hoeveelheid dierlijke producten in hun dieet willen minderen.

Wij zullen vegan burgers en steaks creëren, maar ook een tal van andere gerechten waaronder (gezonde) deserts. De maaltijd wordt een feest van texturen en aroma’s. Natuurlijk koken we alles helemaal zelf: via amuses, voorgerechtjes, de hoofdmaaltijd tot aan zoete lekkernijen achteraf. Na afloop van de workshop zullen we genieten van onze zelfgemaakte lunch en een goed gesprek.

Het menu is 100% bio en veganistisch.

De workshop vindt plaats in de mooiste keuken van Amsterdam 😉

Wanneer:

Zaterdag 14 april , 11:00 – 14:00

Waar:

Singel te Amsterdam

Prijs:

€ 69,95 p.p.
Early birds (t/m 31 maart): € 59,95 p.p.

Wat leer je tijdens de workshop:

  • Hoeveel eiwit heben we eigenlijk nodig,
  • Waar halen veganisten hun eiwit vandaan,
  • Slimme voedselcombinaties,
  • Hoe je 100% plantaardige en voedzame gerechten kunt maken,
  • Eenvoudige manieren om gerechten met een ronduit “perfect look” te creëren,
  • Handige kooktips.

Interesse? Voor reserveringen graag het contactformulier invullen, waarna je een bevestigingsmail met de betalingsgegevens ontvangt.