Individualiteit is de sleutel. Ieder mens is uniek en vraagt om een unieke aanpak. Een topsporter met een intensief trainingsschema heeft een totaal ander voedingsplan nodig dan iemand die een zittend bestaan leidt. Factoren als leeftijd, geslacht, niveau van fysieke activiteit, voedingsgewoonten (vegetarisch, veganistisch, glutenvrij, lactosevrij om er maar enkele te noemen), bepalen de dieetkeuzes.

Ik ontwikkel een aangepast voedingsplan dat gebaseerd is op jouw huidige leefwijze, jouw eet- en andere gewoontes, jouw fysieke toestand en gezondheid. Je gezondheid wordt nooit geriskeerd ten behoeve van gewichtsverlies. Het plan zal jou in staat stellen om je streefgewicht op een gezonde manier te bereiken en te behouden.

Ik doe mijn best om de veranderingen in jouw voedingspatroon zo aangenaam mogelijk te maken. Ik wil dat je echt van je voedsel geniet en je er fantastisch bij voelt!

Wat mag je verwachten?
  • Een gepersonaliseerd voedingsplan
  • Een geweldig, op jou toegesneden menu
  • Een gezond gewichtsverlies van 0,5 – 1 kg per week
  • Je voelt je fit en scherp
  • Je profiteert van mijn support en beschikbaarheid tijdens je hele reis op weg naar je optimale gewicht
Hoe zien de consulten eruit?

Het eerste consult duurt een uur. Je lichaamssamenstelling wordt gemeten met professionele weegschalen en ik zal je vragen stellen over je leefstijl, gezondheid, eetgewoontes en doelen. Daarna zal ik een op jouw persoon aangepast advies en alomvattend plan van aanpak schrijven waarmee jij aan de slag gaat. Vervolgconsulten duren 15-30 minuten, aantal en frequentie hangen af van de complexiteit van jouw persoonlijke situatie. Wanneer je jouw doel (geheel of gedeeltelijk) bereikt hebt, volstaan korte controles een paar keer per jaar.

Maak een afspraak